Χριστούγεννα στην Παιχνιδούπολη!

Στις διακοπές των Χριστουγέννων μια από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, είναι οι βραδιές επιτραπέζιων! Όταν πριν από λίγες μέρες παραλάβαμε το παιχνιδοβιβλίο ” Χριστούγεννα στην Παιχνιδούπολη”, από τις Εκδόσεις Διόπτρα, ήμουν σίγουρη ότι τα παιδιά θα ενθουσιαζόταν!

Είναι πράγματι μια ευχάριστη έκπληξη, όταν ανοίγοντας το βιβλίο ανακαλύπτεις 8 επιτραπέζια παιχνίδια με ειδικά σχεδιασμένα ταμπλό, τα οποία είναι ουσιαστικά αναπροσαρμογές των κλασικών παιχνιδιών, γκρινιάρης, φιδάκι, ντάμα, τρίλιζα, λαβύρινθος, παιχνίδι χήνας, τα οποία μεταμορφώνονται σε χριστουγεννιάτικα… το Εργοστάσιο Δώρων, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, τα Μπισκοτένια Ανθρωπάκια, το Μαγικό Ταχυδρομείο, ο Αγώνας Ταράνδων, η Γιορτινή Νύχτα, το Εργαστήρι με τα Στολίδια, το Δάσος των Ξυλοκόπων.

Οι οδηγίες αναγράφονται στο κάτω μέρος κάθε επιτραπέζιου, ενώ στην τελευταία σελίδα περιέχονται όλα τα πιόνια, τα πούλια, ακόμα και το ζάρι που θα χρειαστούν οι παίχτες για κάθε παιχνίδι, τα οποία αποσπώνται αλλά και επανατοποθετούνται εύκολα στη θέση τους.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα σας ταξιδέψει στη φανταστική Παιχνιδούπολη όπου ζουν άτακτα ξωτικά, μαγικοί τάρανδοι και μπισκοτένια ανθρωπάκια. Γνωρίστε το χωριό του Άη Βασίλη, επισκεφθείτε το εργαστήρι με τα δώρα και δείτε πως φτιάχνονται τα γιορτινά στολίδια! Οκτώ επιτραπέζια παιχνίδια που θα σας χαρίσουν ατελειώτες ώρες διασκέδασης!

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ

Σχολιάστε