Οι περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη, ξεκίνησαν!

Οι περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη, ξεκίνησαν!

Είναι μόλις λίγες εβδομάδες, από τότε που ξεκίνησαν οι περιπέτειες του μικρού Πάρη στην κουζίνα και έχει καταφέρει να μας ενθουσιάσει!

Το βιβλίο της Ελένης Κατσούλη, Περιπέτειες στην κουζίνα με τον Πάρη, Συνταγές για μικρά χεράκια, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, είναι ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά με εύκολες, νόστιμες και υγιεινές συνταγές, τις οποίες ο Πάρης μας παρουσιάζει μέσα από ευχάριστες ιστορίες!

Μέσα από το βιβλίο η συγγραφέας μας προτείνει εναλλακτικές προτάσεις για νόστιμες συνταγές, τις οποίες μπορούν να υλοποιήσουν τα παιδιά παρέα με τους γονείς, τον παππού ή τη γιαγιά, τη νονά, τη θεία…

Αυτό το βιβλίο θα βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με τη μαγειρική και τον χώρο της κουζίνας, να μάθουν να συνεργάζονται, να ακολουθούν οδηγίες, να τρέφονται σωστά, να γνωρίσουν νεες γεύσεις και νέα υλικά, να ανεξαρτητοποιηθούν…

Οι περιπέτειες του Πάρη ξεκινούν με τα διαστημικά κρακεράκια καρότου. Με τη βοήθεια του μπαμπά και ακολουθώντας τις οδηγίες από το νέο του βιβλίο, έφτιαξαν τα πιο νόστιμα και υγιεινά κρακεράκια!

Όμως πολύ δελεαστική φαίνεται και αυτή η συνταγή με το κέικ μπανάνας που έφτιαξαν για πρωινό παρέα με τη μαμά…

Όσο για τις πορτοκαλένιες μπαλίτσες για πολλή ενέργεια, είναι η συνταγή που σκέφτομαι να δοκιμάσω άμεσα!!!

Το βιβλίο της Ελένης Κατσούλη, είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σε συνδυασμό μετην υπέροχη εικονογράφιση της Σάντρας Ελευθερίου, η μαγειρικής παρέα με τα παιδιά σας, θα γίνει ο πιο δημιουργικός και ποιοτικός χρόνος που μπορείτε να περάσετε μαζί!

Στην εισαγωγή του βιβλίου η συγγραφέας μας δίνει οδηγίες πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το βιβλίο. Για κάθε συνταγή υπάρχει και η αντίστοιχη κάρτα, ενώ πολύ χρήσιμος είναι ο δοσομετρικός πίνακας για τη δοσολογία κάθε υλικού σε κούπες!


Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ


 

Σχολιάστε