Η Κρήτη στους 6 κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για το 2023

Η Κρήτη στους 6 κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για το 2023

H Kρήτη είναι ο απόλυτος προορισμός διακοπών στην Ευρώπη για το 2023, σύμφωνα με την Go List του διάσημου ταξιδιωτικού οδηγού Fodor’s Travel.

Μετά από τρία χρόνια, ο οδηγός Fodor’s Travel δημοσίευσε και πάλι την Go List με τις προτάσεις του για τα ταξίδια της επόμενης χρονιάς. Τροπικά νησιά, μεσαιωνικές πόλεις, επιβλητικά βουνά και εξωτικοί παράδεισοι μάς δίνουν ιδέες και έμπνευση για μελλοντικές ταξιδιωτικές περιπέτειες.

Η φετινή Go List του Fodor’s αποτελείται από συνολικά 40 προορισμούς. Στην Ευρώπη, ο διάσημος οδηγός ξεχώρισε 6 προορισμούς και προτείνει στους απανταχού ταξιδιώτες να τους επισκεφθούν το 2023. Στην πρώτη θέση της λίστας φιγουράρει ένα ελληνικό νησί και αυτό δεν είναι άλλο από την Κρήτη. Όσο για τις υπόλοιπες επιλογές, κάποιες από αυτές σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Όπως αναφέρει το Fodor’s, στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας οι ταξιδιώτες μπορούν να χαλαρώσουν σε παρθένες παραλίες, να επισκεφθούν συναρπαστικούς αρχαιολογικούς χώρους και να απολαύσουν το πιο υγιεινό φαγητό στον κόσμο.

Περισσότερα στο reader.gr

Σχολιάστε