Ιστοριοναύτες “Περιπέτεια στην Αρχαία Ρώμη”

Ιστοριοναύτες “Περιπέτεια στην Αρχαία Ρώμη”

Πρόσφατα η κόρη μου έγραφε διαγώνισμα στην Ιστορία…Κατά τη διάρκεια της μελέτης εννοείται ότι υπήρξαν και διαλείμματα…γκρίνιας! Πως θα μάθω απ΄έξω ένα ολόκληρο κεφάλαιο με 8 ενότητες;;; Γιατί να τα μάθω απ΄έξω αφού σε λίγες μέρες δεν θα τα θυμάμαι; Τι με νοιάζει εμένα τι έγινε πριν τόσες χιλιάδες χρόνια…και άλλα τέτοια!

Δεν θέλω να σχολιάσω τα βιβλία του σχολείου, δεν είμαι αρμόδια, όμως σίγουρα δεν είναι φιλικά προς τα παιδιά!

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα εξωσχολικά βιβλία και η μάθηση γίνεται με τρόπο διασκεδαστικό.

Το βιβλίο Ιστοριοναύτες “Περιπέτεια στην Αρχαία Ρώμη”, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σε μορφή κόμικς προσφέρει στους μικρούς αναγνώστες, τη γνώση σε συνδυασμό με δραστηριότητες, κάνοντας την ανάγνωση απολαυστική!

Πως λοιπόν ένα απλό παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε μια μεγάλη περιπέτεια…

Οι Ιστοριοναύτες ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο, στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, και χρειάζονται τη βοήθειά σου για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος. Ακολούθησέ τους καθώς επισκέπτονται τις ρωμαϊκές θέρμες, δοκιμάζουν την πανοπλία ενός λεγεωνάριου, κάνουν σπονδή στον ναό, ανεβαίνουν σε άρμα και συναντούν αληθινούς μονομάχους.

Δες την Ιστορία να ζωντανεύει, μάθε ένα σωρό πράγματα για την αρχαία Ρώμη και διασκέδασε με τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που θα βρεις σ’ αυτό το υπέροχο βιβλίο.

-Εμπόριο, χρήματα και παιχνίδια στην Αρχαία Ρώμη

-Ο Χίρο στα Ρωμαϊκά λουτρά

-Μέσα στο Ναό της Μινέρβα

-Στα παρασκήνια του αμφιθεάτρου

Μια περιπέτεια που ολοκληρώνεται με δραστηριότητες, κατασκευές και κουίζ! Όσο για την εικονογράφιση, απλά μοναδική!

Το βιβλίο, Ιστοριοναύτες, Περιπέτεια στην Αρχαία Ρώμη, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών και πάνω και μπορείτε να το βρείτε  Εδώ

Σχολιάστε