Ο Άγιος Βασίλης και οι τρεις αρκούδες…

Όσες φορές έχω προβληματιστεί για το δώρο που θέλω να πάρω σε ένα παιδί, σχεδόν πάντα καταλήγω σε ένα βιβλίο! Ειδικά αυτή την περίοδο και με τόσο μεγάλη ποικιλία σε  Χριστουγεννιάτικα βιβλία, αλλά και σε παιδικά και εφηβικά γενικότερα, σίγουρα είναι από τα πιο όμορφα και χρήσιμα δώρα!

Τον τελευταίο καιρό με αφορμή και τις βιβλιοπροτάσεις ενόψει των εορτών, διάβασα κι εγώ αρκετά χριστουγεννιάτικα παραμύθια και αρκετά από αυτά τα επέλεξα και σαν δώρα για κάποιους αγαπημένους μικρούς…  βιβλιοφάγους!

Ανάμεσα τους λοιπόν ξεχώρισα και την υπέροχη ιστορία με τον Άγιο Βασίλη και τις τρεις αρκούδες, από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Ένα βιβλίο που θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές και νοσταλγικές εικόνες…Μια μαγευτική περιπέτεια σε φουσκωμένα φιδογυριστά ποτάμια, αδιαπέραστα δάση, τεράστια βουνά…Πρωταγωνιστές, εκτός από τον Άγιο Βασίλη και τις τρεις αρκούδες, τα τρία γουρουνάκια, οι επτά νάνοι, η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Μπισκοτάνθρωπος…

Αποστολή τους να βοηθήσουν έτσι ώστε να φτάσουν όλα τα δώρα του Άη Βασίλη στον προορισμό τους. Θα τα καταφέρουν τελικά;

Μια καλογραμμένη χριστουγεννιάτικη ιστορία για παιδιά από 4 ετών, η οποία θα ενθουσίαζε τους μικρούς μας φίλους και σαν αφήγηση παραμυθιού σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή, ενώ η πολύ ιδιαίτερη εικονογράφιση σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους μικρούς αναγνώστες που θα το πάρουν στα χέρια τους!

Το βιβλίο ο Άγιος Βασίλης και οι τρεις αρκούδες, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, θα το βρείτε εδώ

Σχολιάστε