Μαθητική εφημερίδα: Ζαριανάκια στην…Πένα!

Ζαριανάκια στην…πένα, ο τίτλος της μαθητικής εφημερίδας της ΣΤ΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ζαρού, με τους μαθητές να μας την παρουσιάζουν με υπερηφάνεια! 

Η ομάδα των 17 μαθητών με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Μαρίνας Καργάκη, φιλοξενούν στην εφημερίδα τους πολύ ενδιαφέροντα θέματα, ποικίλης ύλης, παρουσιάζοντας μας αρχικά το όμορφο χωριό τους και βέβαια τη Λίμνη Ζαρού, επίσης και λόγω εποχής δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στην ιστορία του ελαιολάδου, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η συνέντευξη με τον χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν τη ζωή στον τόπο μας, με την ιδιαίτερη ματιά και πένα των μικρών συντακτών!

Πραγματικά μία αξιόλογη προσπάθεια, όπως και το site του σχολείου, στο οποίο φιλοξενούνται πολύ ενδιαφέροντα θέματα! 

Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας του Δημοτικού Σχολείου Ζαρού, αποτελείται από τους μαθητές:

Αλεβιζάκη Ειρήνη, Αλεξάκης Μάριος, Βασμαριδάκης Κωστής, Ζαχαριουδάκη Μαρία, Ζαχαριουδάκης Γιώργος, Ζαχαριουδάκης Μανώλης, Καργάκη Κατερίνα, Λεμονάκης Σταύρος, Μπεκίρη Λεριδιάν, Νικολαντωνάκης Δημήτρης, Ρομπογιαννάκης Νίκος, Ρωμανάκη Ευσεβεία, Σαμιωτάκη Ειρήνη, Σαριδάκης Αλέξανδρος, Ταμπακάκης Γιάννης, Τσικριτσάκη Παρασκευή, Φιλιουδάκη Ειρήνη.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες!

Σχολιάστε