Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας…

|

Κριός

Η εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από την Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 08.11 και θα σας επηρεάσει έντονα στον τομέα των οικονομικών σας ενώ πολλοί ίσως να νιώσετε και κάποια ανασφάλεια.

Ωστόσο το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10.11 και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 12.11 θα ευνοήσει κάποιους από εσάς μέσα από κάποια συνεργασία αλλά και κάποια υποστήριξη που ίσως να έχετε από το περιβάλλον σας ή κάποιο αδελφό.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποια δυσκολία και απομάκρυνση από το ταίρι σας λόγω κάποιων υποχρεώσεων και καθημερινότητας ενώ πολλοί από εσάς ίσως να καταφέρετε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή να έχετε συναισθηματική υποστήριξη σε κάποια δυσκολία που ίσως να έχετε.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε γνωριμίες και νέες προκλήσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο ζώδιό σας που θα πραγματοποιηθεί στις 08.11 και θα σας επηρεάσει έντονα στον άξονα των σχέσεων σας ενώ πολλοί ίσως να έχετε εντάσεις ή αποκαλύψεις που ίσως να σας ωθήσουν σε διακοπές συνεργασιών.

Ωστόσο το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10.11 ίσως να σας ευνοήσει να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας ,να κάνετε μια συνεργασία που την θέλατε ή να περάσετε όμορφα με φίλους.

Επίσης το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 12.11 θα σας βοηθήσει σε κάποια έσοδα που θα έχετε και ίσως να καταφέρετε να καλύψετε κάποια έξοδα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι προσέχετε κάποιες εντάσεις που ίσως να προκύψουν με το ταίρι σας αν και κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε τελειωτικές αποφάσεις για τη σχέση σας.Κάποιοι από εσάς όμως θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σας και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή να έχετε κάποια θετική εξέλιξη με κάποιο άτομο που θέλατε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από την Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνο στον Ταύρο στις 08.11 που θα πραγματοποιηθεί στον 12ο σας οίκο και ίσως να σας προβληματίσει αρκετά σε θέματα και εκκρεμότητες από το παρελθόν ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να διαχειριστείτε τα πράγματα μέσω κάποιου προγραμματισμού.

Επίσης θα πρέπει κάποιοι να προσέξετε αρκετά την υγεία σας .Ωστόσο το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10.11 ίσως να σας φέρει θετικές εξελίξεις μέσα από τον χώρο εργασίας σας ενώ και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα.

Στις 12.11 ίσως να σας φέρει κάποιες ευκαιρίες ή να έχετε κάποιες πληροφορίες που θα σας ευνοήσουν σε εργασιακό επίπεδο.Κάποιοι ίσως να θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της καθημερινότητας ωστόσο ίσως να βγουν και κάποια απωθημένα σας ή κάποια κούραση που ίσως να σας δυσκολέψουν με το ταίρι σας.Κάποιοι ωστόσο θα αποκτήσετε και θα έχετε πιο ουσιαστική επικοινωνία.

Οι αδέσμευτοι ίσως να πάρετε τελειωτικές αποφάσεις για κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν και κάποιοι ίσως να έχετε και επιστροφές.

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από την Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνο στον Ταύρο που θα πραγματοποιηθεί στις 08.11 και θα επηρεάσει τον οίκο των στόχων σας αλλά και του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Κάποιοι ίσως να έχετε κάποια αλλαγή στους στόχους σας ή ακόμη και να έχετε κάποια  βοήθεια από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που ωστόσο ίσως να μην σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους ίσως να μην σας αφήνει να νιώσετε καλά ψυχολογικά  ωστόσο το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10.11 και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 12.11 θα σας βοηθήσει σε ένα δημιουργικό επίπεδο ,θα πάρετε ικανοποίηση από κάποια συνεργασία ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και προτάσεις.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιο θέμα με ένα σας παιδί και ίσως να πιεστείτε ψυχολογικά ή κάποιοι να έχετε κάποια απωθημένα μέσα σας ωστόσο πολλοί θα έχετε αρκετά ρομαντική και ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σας και ίσως να πάρετε χαρά από κάποιο σας παιδί.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα φλερτάρετε κι έτσι ίσως να ξεπεράσετε πιο εύκολα κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν που βασανίζει το κεφάλι σας.

Λέων

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνο στον Ταύρο που θα πραγματοποιηθεί στις 08.11 και θα είναι αρκετά σκληρή και ίσως να δημιουργήσει θέματα στην εργασία σας ,να έρθετε σε αντιπαραθέσεις στην καριέρα σας και αρκετοί να αποφασίσετε να διακόψετε σε μια εργασία.

Ο Άρης στους Διδύμους ίσως να σας βοηθάει να επανεξετάσετε κάποια σχέδιά σας ή να πάρετε κάποια χρήματα πίσω ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10.11 και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 12.11 θα βοηθήσει κάποιους από εσάς να καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα,οφειλές προς τρίτους και κληρονομικά.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι προσέχετε τη σχέση με το ταίρι σας αφού ίσως να είναι σε οριακό στάδιο ενώ κάποιοι ίσως να αποφασίσετε να διακόψετε τη σχέση σας.

Κάποιοι από εσάς ωστόσο θα έρθετε πιο κοντά και αρκετά ουσιαστικά με το ταίρι σας ενώ και οι αδέσμευτοι θα είστε αρκετά γοητευτικοί ώστε να φλερτάρετε και να προσελκύσετε το άλλο φύλο ακόμη κι αν δεν έχετε την ανάγκη να κάνετε μια μόνιμη σχέση.

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ταύρο δεν θα είναι αρνητική για εσάς και θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν μέσα στην καθημερινότητά σας ωστόσο καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και νομότυποι στις μετακινήσεις σας και στις συνεργασίες σας.

Ο Άρης επίσης στους Διδύμους ανάδρομος ίσως να σας έχει φέρει ακυρώσεις ,καθυστερήσεις και ίσως κάποιες απογοητεύσεις ωστόσο το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10.11 και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα σας αποζημιώσει φέρνοντάς σας νέες προτάσεις,νέες γνωριμίες αλλά και κάποια ικανοποίηση.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε απομακρυνθεί κάπως με το ταίρι σας ωστόσο θα σας έκανε καλό να κάνετε ένα μικρό ταξίδι ή κάποια εξόρμηση που θα σας βοηθούσε να ξεφύγετε και να έρθετε πιο κοντά.

Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε ,θα διασκεδάσετε ενώ κάποιοι ίσως να βρείτε και τον έρωτα της ζωής σας.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα επηρεαστείτε σε ένα οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο από την Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 08.11 και ίσως να νιώσετε και αρκετά κουρασμένοι ψυχολογικά.

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους ίσως να καθυστερεί κάποια σχέδιά σας ή να είστε σε μια επανεξέταση κάποιας εργασίας που είναι μακριά ή σε θέματα σπουδών που ίσως να σας έχουν κουράσει ωστόσο το τρίγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

Στις 10.11 και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ίσως να σας φέρουν κάποια έσοδα ή κάποια ηθική ικανοποίηση που θα μετριάσουν κάπως την κούρασή σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με τα παιδιά σας αυτή την εβδομάδα ή ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν ενώ κάποιοι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σας αφού θα έχετε ουσιαστική υποστήριξη από αυτό.

Οι αδέσμευτοι δεν θα είστε ικανοποιημένοι συναισθηματικά από κάποια γνωριμία που προβάλλει εμπόδια και ίσως να έχετε κάποια επιστροφή από το παρελθόν ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες ή να έχετε το ουσιαστικό ενδιαφέρον κάποιου προσώπου ίσως και μέσα από την εργασία σας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από την Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνο στον Ταύρο που θα πραγματοποιηθεί στις 08.11 και τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας και ίσως να δημιουργήσεις κάποιες εντάσεις αλλά και σημαντικές αλλαγές.

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους ίσως να σας έχει φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε έσοδα αλλά και κάποιες επενδύσεις που έχετε κάνει ωστόσο το τρίγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10.11 και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα.

Στις 12.11 θα σας φέρουν κάποιες νέες ευκαιρίες ,νέες γνωριμίες αλλά και νέες προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι κάποιοι από εσάς θα έχετε έντονα προβλήματα και κάποιοι ίσως να αποφασίσετε και την διακοπή στη σχέση σας.Ωστόσο κάποιοι από εσάς θα πάρετε συναισθηματική ικανοποίηση και ουσιαστική υποστήριξη από το ταίρι σας ενώ κάποιοι θα πάρετε χαρά και από τα παιδιά σας.

Οι αδέσμευτοι κάποιοι ίσως να κάνετε έντονες γνωριμίες ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια γνωριμία που ίσως να είναι όπως την έχετε ονειρευτεί.

Τοξότης

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους ίσως να σας έχει φέρει καθυστερήσεις ,εντάσεις ή και απογοήτευση με κάποιες συνεργασίες σας ή κάποιες προσπάθειές σας ενώ η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ταύρο στις 08.11 ίσως να φέρει κάποιες αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα ή τον χώρο εργασίας σας που ίσως να σας πιέσουν ψυχολογικά.

Επίσης καλό θα είναι να προσέχετε την διατροφή σας και την υγεία σας καθώς και στις μετακινήσεις σας.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10.11 και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 12.11 επίσης ίσως να σας φέρει κάποιες ευκαιρίες και μυστικές συζητήσεις με συνεργάτες ωστόσο προσέχετε υποσχέσεις που θα σας δώσουν αφού ίσως να μην τηρηθούν.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε θέματα με το σπίτι και την οικογένεια και ίσως να πρέπει να δείτε και πάλι βλάβες που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι ενώ προσέχετε κάποιο παρασκήνιο που ίσως να γίνεται σε θέματα οικονομικά.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποια επιστροφή από το παρελθόν ωστόσο καλό θα είναι να μην βιαστείτε να πιστέψετε σε υποσχέσεις.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από την Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνο στον Ταύρο που θα επηρεάσει τον 5ο σας οίκο ωστόσο δεν θα είναι αρνητική για εσάς και ίσως να ενεργοποιήσει θέματα δημιουργικότητας ,χόμπι ενώ ίσως να κάνετε κάποιες αλλαγές σε συνεργασίες που δεν σας καλύπτουν ή κάποιες αλλαγές σε θέματα δημιουργικότητας αφού ίσως να μην έχετε το οικονομικό υπόβαθρο για να τα στηρίξετε.

Ο Άρης στους Διδύμους ανάδρομος ίσως να σας έχει βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις σας ή θέματα μέσα στην καθημερινότητά σας και ίσως να έχετε και κάποιον εκνευρισμό ωστόσο το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

Στις 10.11 και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 12.11 ίσως να σας δώσει λύσεις μέσα από προτάσεις που ίσως να σας κάνουν φιλικά σας πρόσωπα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιο θέμα οικογενειακό που σας πιέζει μέσα στην καθημερινότητά σας και κάποιοι από εσάς να πιεστείτε οικονομικά ή συναισθηματικά με κάποιο σας παιδί ωστόσο θα είναι διαχειρίσιμο και από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα βρείτε λύσεις και θα πάρετε ικανοποίηση.

Οι αδέσμευτοι ίσως να απομακρυνθείτε συναισθηματικά από κάποιο πρόσωπο ή γνωριμία ωστόσο μην ανησυχείτε αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που θα είναι αρκετά συμβατές με εσάς.

Υδροχόος

Η εβδομάδα θα έχει έντονο χαρακτηριστικό της την Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνο στον Ταύρο που θα σας πιέσει σε ένα επίπεδο οικογενειακό αλλά και συνεργασιών ή επαγγελματικό και ίσως να σας απασχολήσουν ακόμη και εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα σας πιέσουν σε ένα ψυχολογικό επίπεδο.

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους ίσως να σας έχει φέρει κάποιες προτάσεις για επενδύσεις ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις αυτό το διάστημα και να είστε μετρημένοι.

Επίσης το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10.11 και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 12.11 ίσως να σας φέρει κάποια έσοδα μέσα από την καριέρα σας ή να καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες οφειλές ωστόσο καλό θα είναι επίσης να ελέγξετε αρκετά οικονομικές προτάσεις.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι δεν θα είστε ικανοποιημένοι συναισθηματικά και ίσως να πιεστείτε ψυχολογικά από τις ελλείψεις που ίσως να νιώσετε από το ταίρι σας και να έχετε κάποια ξεσπάσματα ακόμη και για θέματα οικογενειακά ενώ κάποιοι ίσως να βρείτε λύσεις σε θέματα των παιδιών σας παρόλο που δεν πρέπει να εμπιστευτείτε τις υποσχέσεις τους.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε επιστροφές από το παρελθόν τις οποίες όμως δεν πρέπει να εμπιστευτείτε απόλυτα.

Ιχθύς

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο και στον 3ο σας οίκο στις 08.11 δεν θα είναι αρνητική προς το ζώδιο σας ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε στις μετακινήσεις σας,στις επαφές σας με το κοντινό σας περιβάλλον ,με τα αδέλφια σας ενώ προσέχετε και τους υπολογιστές σας.

Ίσως να πιεστείτε και ψυχολογικά ενώ ο Άρης από τους Διδύμους ανάδρομος ίσως να σας έφερε και κάποια έσοδα αλλά και έξοδα ή καθυστερήσεις.

Θετικό ωστόσο θα είναι το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10.11 και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 12.11 που θα σας βοηθήσουν να κάνετε σχέδια,ένα ταξίδι αλλά να έχετε και κάποιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο πνευματικά.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να αντιμετωπίσατε κάποια έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια και ίσως να νιώσατε κάποια απογοήτευση,προσέχετε ωστόσο την επικοινωνία με το ταίρι σας ενώ φαίνεται ότι σταδιακά μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν λόγοι για να νιώσετε καλύτερα.

Οι αδέσμευτοι ίσως να πιεστείτε με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν που ίσως να σας ενοχλήσει ενώ κάποιοι ίσως σε κάποια μετακίνησή σας να κάνετε την γνωριμία της ζωής σας ή να βρείτε τον έρωτά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Προηγούμενες

Η Κρήτη στους 6 κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για το 2023

Κολοκυθόσουπα με κάρι βελουτέ

Επόμενη

Σχολιάστε