Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας…

|

Κριός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αρκετά θετικά για εσάς αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας ξεκουράσουν και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να καταφέρετε κάποια σχέδιά σας που ίσως σας δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα.Επαφές και ταξίδια θα είναι στο πρόγραμμα ενώ η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24.11 ίσως να σημάνει ένα νέο ξεκίνημα για εσάς.

Κάποιοι από εσάς προσέχετε συμφωνίες που ίσως κάνετε στην εργασία σας αφού το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα ίσως να μην σας αφήσει να έχετε καθαρή σκέψη και προσπαθήστε να μην είστε αφηρημένοι στις μετακινήσεις σας.

Το τέλος ωστόσο της εβδομάδας θα είναι αρκετά θετικό και ακόμη εάν κάποιοι είχατε κάποιες καθυστερήσεις ή ασυνεννοησία το προηγούμενο διάστημα της εβδομάδας θα καταφέρετε με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου να συμφωνήσετε ή να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και κάποιοι από εσάς ίσως να κάνετε κάποιο ταξίδι ενώ πολλοί που ίσως να μην βρίσκετε χρόνο για να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας στο τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε καλύτερα.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και νέες γνωριμίες ωστόσο εάν κάποιοι από εσάς έχετε επιστροφές από το παρελθόν προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε πιο καθαρή σκέψη ώστε να αποφασίσετε.

Ταύρος

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Τοξότη θα ασχοληθείτε αρκετά με οικονομικά θέματα και ίσως να έχετε επαφές ώστε να ρυθμίσετε κάποιες οφειλές ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και κάποια ανοίγματα ώστε να έχετε έσοδα.Στις 23.11 θα περάσει και ο Ήλιος στον Τοξότη και μαζί με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 24.11 θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα.

Ωστόσο προσέχετε κάποιοι από εσάς το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα για τι δεν σας ευνοεί σε επενδύσεις αλλά και τυχερά παιχνίδια ενώ αποφύγετε άσκοπα έξοδα για την ικανοποίησή σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου ίσως να σας βοηθήσει να έχετε κάποια έσοδα από την εργασία σας αναδρομικά ή να έχετε κάποια ευκαιρία επαγγελματική.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με το ταίρι σας και να κάνετε κάποια σχέδια ενώ κάποιοι αποφύγετε μέχρι το τέλος των παιδιών σας έξοδα για τα παιδιά σας που δεν θα είναι απαραίτητα.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα έχει έντονη έλξη ενώ κάποιοι που ίσως να έχετε επιστροφές από το παρελθόν μην πάρετε αποφάσεις ακόμη.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αρκετά θετικά για εσάς αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη θα φέρει ευχάριστες επαφές αλλά και βελτίωση σε σχέσεις και συνεργασίες .Ο Ήλιος θα περάσει επίσης στον Τοξότη στις 23.11 και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24.11 ίσως φέρει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για εσάς ή κάποια νέα συνεργασία.

Ο ανάδρομος Άρης ωστόσο στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να σας έχει ήδη δημιουργήσει μια απογοήτευση ή καθυστερήσεις στην καριέρα σας ενώ καλό θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε θέματα επαγγελματικά αν και κάποιοι ίσως να νιώθετε απογοήτευση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή κάποια συλλογική σας προσπάθεια.

Προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο ίσως να καταφέρετε να προγραμματίσετε κάποιους στόχους σας και να έχετε πιο καλές προοπτικές.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας και κάποιοι ίσως να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ενώ κάποιοι που ίσως να νοιώθετε κάπως απογοητευμένοι από τη σχέση σας θα δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά προς το τέλος της εβδομάδας .Επίσης θέματα οικογενειακά που σας έχουν προβληματίσει θα δρομολογηθούν καλύτερα από το τέλος της εβδομάδας και μετά.

Οι αδέσμευτοι με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον οίκο των σχέσεών σας θα κάνετε νέες γνωριμίες και κάποιοι από εσάς ίσως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με μια σχέση.

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Τοξότη και θα βελτιώσουν αρκετά την καθημερινότητά σας αλλά και την υγεία σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε επαφές για ανοίγματα μέσα στην εργασία σας.

Ο Ήλιος θα περάσει επίσης στις 23.11 στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη στις 24.11 ίσως να φέρει και ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα για κάποιους από εσάς.

Ο Άρης θα συνεχίσει να βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους και τον 12ο σας οίκο και κάποιοι από εσάς ίσως να νοιώθετε κάποια ανασφάλεια ή να νοιώθετε κάποια απογοήτευση με το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα για θέματα νομικά ή κάποιο ταξίδι που ίσως να θέλετε να κάνετε ωστόσο από το τέλος της εβδομάδας ίσως να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες και να καταφέρετε να έχετε πιο οργανωμένη σκέψη με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μέσα στην καθημερινότητά σας και θα υπάρχουν όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ωστόσο κάποιοι ίσως να προβληματίζεστε για την υγεία κάποιου γονιού σας που πιθανόν να υπάρξει κάποια βελτίωση από το τέλος της εβδομάδας και μετά.

Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε μέσα στην εργασία σας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον.

Λέων

Η εβδομάδα θα αρχίσει αρκετά θετικά με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Τοξότη που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε την διάθεση σας ,να διασκεδάσετε αλλά να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας και τα χόμπι σας. Στις 23.11 θα περάσει και ο Ήλιος στον Τοξότη ενώ η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα φέρει ένα νέο ξεκίνημα ίσως επαγγελματικό αλλά ίσως να ξεκινήσετε κάτι νέο και δημιουργικό.

Ο ανάδρομος Άρης θα συνεχίσει να βρίσκεται στους Διδύμους ανάδρομος και ίσως να έχετε επαφές με πρόσωπα και φίλους από το παρελθόν ωστόσο προσέχετε οικονομικά και οφειλές και μην δανείσετε αφού το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να μην σας δίνει καθαρή σκέψη.

Προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε μια μόνιμη συνεργασία ωστόσο επιλέξτε παλιούς γνώριμους και όχι νέους.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε χαρά από τα παιδιά σας ενώ η Νέα Σελήνη ίσως να φέρει σε κάποιους από εσάς μια εγκυμοσύνη ή ένα μωρό.Θέματα με στόχους σας ή κάποια σχέδια θα τακτοποιηθούν προς το τέλος της εβδομάδας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια γνωριμία ή ίσως και να ερωτευτείτε.

Παρθένος

Από την αρχή της εβδομάδας ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Τοξότη στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και πολλοί ίσως να θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο αυτή την περίοδο ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και προσκλήσεις σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κάποιοι με τη Νέα Σελήνη στις 24.11 ίσως να κάνετε και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με βάση το σπίτι σας.

Ο Άρης επίσης ανάδρομος στους Διδύμους ίσως να σας έχει κουράσει αρκετά με αρκετό τρέξιμο στην καριέρα σας αλλά και υποσχέσεις που ίσως να καθυστερούν ωστόσο από το τέλος της εβδομάδας ίσως να καταφέρετε να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι και την οικογένεια ενώ ίσως να θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τη διακόσμηση του σπιτιού ή να βελτιώσετε τον χώρο σας ενώ κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε και μια συγκατοίκηση.

Οι αδέσμευτοι προσέχετε υποσχέσεις από επιστροφές από το παρελθόν ενώ δεν αποκλείονται οι γνωριμίες μέσα από προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια ή το κοντινό σας περιβάλλον.

Ζυγός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται στον Τοξότη και τον τομέα των επαφών σας και των μετακινήσεων ενώ και ο Ήλιος από τις 23.11 μαζί με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη ίσως να σας φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε κάποιο σεμινάριο που ίσως να θέλετε να κάνετε ή ίσως να σας φέρει και κάποια νέα γνωριμία ή συμφωνία.

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους ίσως να σας δημιουργεί κάποια καθυστέρηση σε σπουδές ή κάποια σχέδιά σας ωστόσο το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ίσως να σας έχει φέρει κάποια κατάπτωση στον οργανισμό σας.

Από το τέλος της εβδομάδας και μετά με το τρίγωνο που θα κάνει ο Άρης με τον Κρόνο ίσως να καταφέρετε να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό ενώ ίσως να ξαναδείτε καλύτερα κάποιους στόχους σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε ευχάριστη επικοινωνία με το ταίρι σας και ίσως να κάνετε και κάποιες εξορμήσεις ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και ένα νέο ξεκίνημα .

Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία ίσως και μέσα από το διαδίκτυο ενώ κάποιοι που έχετε απογοητευτεί από κάποιο πρόσωπο ίσως να έχετε κάποια βελτίωση από το τέλος της εβδομάδας και μετά.

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Τοξότη θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και έσοδα από συνεργασίες.

Από τις 23.11 θα περάσει και ο Ήλιος στον Τοξότη και ίσως να καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα της καριέρας σας ενώ η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24.11 ίσως να είναι το ξεκίνημα ενός οικονομικού ανοίγματος.

Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα χρειαστεί την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα ενώ ο Άρης ανάδρομος ίσως να σας φέρει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα πρέπει να τακτοποιήσετε.Επίσης αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις ενώ από το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα σας φέρει κάποια οικονομική τακτοποίηση σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποια έσοδα από το ταίρι σας αλλά και συναισθηματική βελτίωση ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε απογοητεύσεις από τα παιδιά σας και να πρέπει να κάνετε κάποια έξοδα ωστόσο μην κάνετε υπερβολές.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποια ερωτική πρόκληση ενώ κάποιοι ίσως να είστε αναποφάσιστοι με κάποια επιστροφή από το παρελθόν.

Τοξότης

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα έχετε ευχάριστες επαφές ενώ κάποιοι ίσως να έχετε αρκετό ενδιαφέρον από συνεργάτες.Στις 23.11 θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιό σας και θα είστε πιο εκφραστικοί αλλά και έτοιμοι να βάλετε σε διαδικασία τα σχέδια που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24.11 θα είναι αρκετά θετική για εσάς και θα σας φέρει ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα .Ωστόσο κάποιοι από εσάς προσέχετε το τετράγωνο ανάδρομου –Άρη Ποσειδώνα αφού ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις αλλά και απογοητεύσεις από συνεργασίες.

Ενώ από το τέλος της εβδομάδας και μετά με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ίσως να καταφέρετε να βρείτε λύσεις ,να επανεξετάσετε κάποια συμφωνία ή να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με το ταίρι σας και θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε θέματα με βλάβες του σπιτιού,μια σχετική απογοήτευση από τα παιδιά σας αλλά και ασυνεννοησία με το ταίρι σας που θα τακτοποιηθεί από το τέλος της εβδομάδας και μετά.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Τοξότη και ίσως να έχετε κάποιες μυστικές επαφές ωστόσο καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί με συζητήσεις που μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σας στην εργασία και την καθημερινότητά σας.

Θα είστε πιο εσωστρεφείς αλλά ίσως να έχετε και τη δυνατότητα να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε ενώ η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24.11 θα είναι ένα ξεκίνημα μεγαλύτερης διανοητικής κατάστασης.

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους ίσως να σας δημιουργεί θέματα οικογενειακά μέσα στην καθημερινότητά σας ενώ το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα ίσως να σας έχει φέρει κάποιες απογοητεύσεις από συζητήσεις.Από το τέλος της εβδομάδας και μετά ωστόσο με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα καταφέρετε να διαχειριστείτε τα θέματά σας καλύτερα αλλά και τα οικονομικά σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποια προβλήματα με το σπίτι και την οικογένειά σας που θα αποκατασταθούν σταδιακά ενώ κάποιοι ίσως να νιώσετε καλύτερα συναισθηματικά με το ταίρι σας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να νιώθετε απογοήτευση για κάποιο πρόσωπο που έχει επιστρέψει στη ζωή σας και ίσως να έχετε ασάφεια για τις αποφάσεις σας ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε την ανάγκη να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν.Από το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε καλύτερα.

Υδροχόος

Από την αρχή της εβδομάδας ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας φέρουν ευχάριστες επαφές με φιλικά σας πρόσωπα και ομάδες ενώ και ο Ήλιος από τις 23.11 που θα περάσει στον ίδιο χώρο ίσως να σας φέρει και προτάσεις για νέες συνεργασίες.

Η Νέα Σελήνη στις 24.11 θα σημάνει ένα σημαντικό ξεκίνημα για κάποιους από εσάς ή ίσως κάποιοι από εσάς ίσως να ξεκινήσετε να διδάσκετε σε μια ομάδα ανθρώπων.

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους δεν είναι εντελώς αρνητικός για εσάς και ίσως κάποιοι να έχετε ξεκινήσει κάποια σεμινάρια ή χόμπι που κάνατε και στο παρελθόν ωστόσο προσέχετε έξοδα αλλά ίσως κάποιοι από εσάς να νοιώθετε κάπως απογοητευμένοι που ίσως να μην αρκούν τα έσοδά σας να καλύψουν τις ανάγκες σας.Ωστόσο από το τέλος της εβδομάδας και μετά με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ίσως να καταφέρετε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό και να νιώσετε καλύτερα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να διασκεδάσετε με φίλους αλλά και να καταφέρετε κάποιους στόχους σας ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε κάποια θέματα με τα παιδιά σας που θα τακτοποιηθούν από το τέλος της εβδομάδας και μετά.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και κάποιοι ίσως να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα.

Ιχθύς

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σας φέρουν αρκετές ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση ωστόσο πολλοί θα έχετε ευχάριστες επαφές με συνεργάτες αλλά και αρκετές προτάσεις.

Στις 23.11 θα περάσει και ο Ήλιος στον Τοξότη και θα τονίσει περισσότερο την ανάγκη σας να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα επαγγελματικά ενώ η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24.11 ίσως να είναι και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για κάποιους από εσάς.

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους ίσως να σας προβληματίζει για θέματα οικονομικά και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα να σας δημιουργεί κάποια ανασφάλεια αλλά από το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο που θα σχηματιστεί με τον Κρόνο ίσως να σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη μέσα σας αλλά να έχετε και κάποια βοήθεια από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι κάποιοι από εσάς ίσως να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας ενώ κάποιοι θα καταφέρετε να προγραμματίσετε κάποια σχέδιά σας με το ταίρι σας από το τέλος της εβδομάδας και μετά.

Οι αδέσμευτοι προσέχετε επιστροφές από το παρελθόν που σας έχουν απογοητεύσει και δώστε βάση σε νέες γνωριμίες που θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Προηγούμενες

Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης Α.Ε.

Διάβασε-Παίξε-Μάθε! Το χωριό του Αϊ Βασίλη, έγινε παζλ!

Επόμενη

Σχολιάστε