Ζελέ με κόκκινα φρούτα και κρέμα μπουγάτσας!

|

 Ωραίο και ελαφρύ γλύκισμα για όλες τις ώρες και τις ημέρες!

Μια γλυκιά πρόταση με περιορισμένη απόδοση ενέργειας, η οποία περιλαμβάνει άφθονη ποσότητα ασβεστίου και βιταμίνης D. Ως αποτέλεσμα για την προστασία της υγείας παρουσιάζεται ένα ισχυρό μυοσκελετικό και ανοσοποιητικό σύστημα. Τα κόκκινα φρούτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά καθώς και σε πολύτιμες βιταμίνες κι μέταλλα. Το αγελαδινό βούτυρο βοηθάει στην απορρόφηση των βασικών μετάλλων από τον οργανισμό. Ακόμα, είναι σημαντική τροφή για τις έγκυες καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και των οστών των εμβρύων. DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

ΥΛΙΚΑ
1 ζελέ φράουλα ή κεράσι
100 γρ. κόκκινα φρούτα φρέσκα
Για την κρέμα
250 ml φρέσκο γάλα
250 ml κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά, Arla
2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
80 γρ. ζάχαρη
50 γρ. αγελαδινό βούτυρο Lurpak
2 αυγά
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Για την εκτέλεση εδώ

Προηγούμενες

Ποιο σπάνιο φυτό υπάρχει μόνο στην Κρήτη;

Το Πάσχα στολίζουμε αυγόδεντρο!

Επόμενη

Σχολιάστε