Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη Σκουλά στο Τυμπάκι, από τα Πλαστικά Κρήτης!

|

Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη Σκουλά στο Τυμπάκι, από τα Πλαστικά Κρήτης!

Τρείς συναυλίες στις μεγάλες θερμοκηπιακές περιοχές του νησιού μας οργανώνουν τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.

Με τις συναυλίες αυτές η εταιρία θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους παραγωγούς της Κρήτης για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα της για πάνω από 50 χρόνια.
Η πρώτη τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στην Παλαιόχωρα Χανίων με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μανώλη Κονταρό, η δεύτερη την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Τυμπάκι με την Μελίνα Ασλανίδου και το Βασίλη Σκουλά και η τρίτη την Πέμπτη 14 Ιουλίου στην Ιεράπετρα με την Μελίνα Ασλανίδου και τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη.
Η είσοδος στις συναυλίες θα γίνεται με προσκλήσεις τις οποίες μπορούν να προμηθευτούν οι παραγωγοί κάθε περιοχής από τα καταστήματα των αντιπροσώπων της εταιρίας.

Η  εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ιδρύθηκε το 1970 στο Ηράκλειο Κρήτης

Αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων στη χώρα μας, με ισχυρό εξαγωγικό προσανατολισμό και διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων της. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της εξάγεται σε 90 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα η εταιρία διατηρεί θυγατρικές εταιρίες και παραγωγικές εγκαταστάσεις σε έξι χώρες του εξωτερικού, στη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Κίνα. Από το 1999 η εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Τα προϊόντα της εταιρίας απευθύνονται στη βιομηχανία πλαστικών ως πρώτες ύλες, στον αγροτικό τομέα καθώς και σε έργα διαχείρισης των υδάτινων πόρων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ έχει εγκαταστήσει στην ανατολική Κρήτη Αιολικό Πάρκο ισχύος 12 MW και φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος 2,34 MW για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Εκτός από την οικολογική σημασία και τη συμβολή στην τοπική οικονομία, οι μονάδες αυτές διασφαλίζουν, μακροπρόθεσμα, το ανταγωνιστικότερο κόστος ενέργειας για την επιχείρηση.

Προηγούμενες

Ιούλιος: Το τραγούδι του Θεριστή, η χαρά του Αλωνιστή!

Τα μελτέμια του Καλοκαιριού!

Επόμενη

Σχολιάστε