Σπιτικά ντόνατς

|

Αφράτα και φουσκωτά ντόνατς, οι γνωστοί μας «λουκουμάδες» που σκοτωνόμασταν να προλάβουμε στο φούρνο ή στο κυλικείο του σχολείου.

ΥΛΙΚΑ
60 γρ. βούτυρο
1¼ φλιτζ. τσαγιού (250 ml) γάλα
1 κουτάκι σκόνη βανίλιας
2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά
80 γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
650 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
άφθονο σπορέλαιο (κατά προτίμηση βιολογικό), για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
άφθονη κρυσταλλική ζάχαρη ή λιωμένη κουβερτούρα

Η εκτέλεση της συνταγής εδώ

Προηγούμενες

Από 1η έως 20 Μαρτίου οι εγγραφές σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία

Στο Δήμο Φαιστού : Δράσεις για την ψυχοκοινωνική στήριξη των κατοίκων

Επόμενη

Σχολιάστε