Sigmacreta Home-Stefanakis: Εξοπλίζει…ό,τι αξίζει!

Η περιοχή της Νότιας Κρήτης και ιδιαίτερα της Μεσαράς, είναι ένας τόπος με μεγάλη δυναμική όχι μόνο στον αγροτικό και τουριστικό τομέα, αλλά και στον εμπορικό. Αυτό αποδεικνύεται και από τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια.

Ανάμεσα τους και η εταιρεία Sigmacreta Home- Stefanakis, ένας μοναδικός χώρος, στον οποίο μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε οικιακό, επαγγελματικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό!

Η πορεία της Sigmacreta, με ιδρυτή τον Γιάννη Στεφανάκη, ξεκίνησε στην κορύφωση της οικονομικής κρίσης, το 2012, στο Τυμπάκι, με είδη συσκευασίας και αγροτικά είδη. Ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής αύξησε τις ανάγκες και τη γκάμα της επιχείρησης και  το 2016 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις, στο 1ο χλμ Τυμπακίου-Κόκκινου Πύργου έξω από την πόλη, όπου σε 1500 τμ μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεται το σπίτι ή η επιχείρηση σας, σε προϊόντα μαζικής εστίασης, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, χαρτικά και απορρυπαντικά, είδη γραφείου, είδη προσωπικής υγιεινής, λευκά είδη, είδη δώρων, αγροτικά είδη, ηλεκτρολογικό υλικό, για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία και σε τιμές χονδρικής.

Στην Sigmacreta Home- Stefanakis, εκτός από τον οικιακό εξοπλισμό, θα βρείτε προϊόντα μαζικής εστίασης, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, χαρτικά και απορρυπαντικά, είδη γραφείου, είδη προσωπικής υγιεινής, λευκά είδη, είδη δώρων, αγροτικά είδη, ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρικά είδη, έπιπλα και διακοσμητικά!

Σ΄ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, με άνετο πάρκινγκ, ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του με άνεση, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία ειδών και τιμών με τη σφραγίδα ποιότητας των κορυφαίων εταιρειών, στο χώρο του οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως NOVATEX, MX.CASA, UNIGLASS, ΙΝΤΕΡΤΑΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ κ.α. Επίσης η sigmacreta αντιπροσωπεύει την εταιρεία μαγειρικών σκευών NAVA (NAVA Point), τη μεγαλύτερη χαρτοβιομηχανία στην Ελλάδα, MAXI ΑΕΒΕ, την Aco Mondo στα απορρυπαντικά, τη DIMEX στα είδη συσκευασίας και παραγωγής σε χάρτινατυπωμένα ποτήρια, στην εύκαμπτη συσκευασία, τη BUSOULIS PACK και τη βιομηχανία πλαστικών ΓΑΖΟΡΑΚΗΣ Α.Ε.

Το 2019, παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία  ξεκίνησε και τελικά ολοκληρώθηκε και λειτουργεί το τμήμα επίπλων και διακόσμησης (φυσικό κατάστημα) με πολύ μεγάλη ποικιλία και ως σημείο πώλησης και παραλαβής των μεγαλύτερων ετιαρειών στην Ελλάδα, όπως INART, FYLLIANA, ARTEKKO, HOMEGURU, ART ET LUMIERE, IDEA HOME, κ.α.

Επίσης η εταιρεία Sigmacreta, ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη, την προτίμηση, αλλά και τις ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε το τμήμα των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, σε συνεργασία με την  Best Electric. Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, με τις πιο γνωστές μάρκες της αγοράς.

Φιλοσοφία της επιχείρησης είναι να παρέχει και στον πιο απαιτητικό πελάτη, τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει και ανταγωνίζεται επάξια ανάλογα καταστήματα που βρίσκονται σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Μάλιστα σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη τη διαδικασία των αγορών σας.

Έπιπλα και διακόσμηση

Ωστόσο το τμήμα που ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη αισθητική του, είναι το τμήμα επίπλων και διακόσμησης! Υπέροχα έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού, με διακοσμητικές προτάσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!


Sigmacreta Home-Stefanakis, υπεύθυνος Γιάννης Στεφανάκης

FB Sigmacreta Stefanakis

Τηλέφωνο: 2892 500 320

Διεύθυνση: 1ο χλμ Τυμπακίου- Κόκκινου Πύργου

Σχολιάστε