Η πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι της Disney!

|

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για φέτος: Της Disney, μια συγκινητική ιστορία για τον πατριό δύο παιδιών

Καταλαβαίνεις ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όταν οι μεγάλες εταιρείες κυκλοφορούν τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις τους. Και αυτό έκανε η Disney συγκινώντας με την ιστορία για τον «πατριό» που περνά την πρώτη του εορταστική περίοδο με τη σύντροφό του και τα παιδιά της.

Ένα σίκουελ της ταινίας μικρού μήκους του 2020, το «Lola» , με τίτλο «The Stepdad«» δείχνει στους θεατές την ενήλικη πλέον Νικόλ, την εγγονή από την συγκινητική διαφήμιση του περασμένου έτους και τα δύο παιδιά της Μαξ και Έλα, να υποδέχονται στο σπίτι τους τον νέο της σύντροφο και θετό πατέρα τους, Μάικ.

Στο επίκεντρο της διαφήμισης βρίσκεται ένα πολύτιμο βιβλίο παραμυθιών γεμάτο με χαρακτήρες της Disney και της Pixar που ανήκει στον Μαξ από το πατέρα του, με τον Μάικ να πρέπει να πάρει κάποια από τη «μαγεία» των παραμυθιών για να γίνει αποδεκτός.

Η ιστορία της διαφήμισης
Η τρίλεπτη διαφήμιση  αποτελεί ένα μέρος της εορταστικής καμπάνιας της Disney με τίτλο «From Our Family to Yours» για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Make a wish». Η διαφήμιση ξεκινά δείχνοντας τον αρχιτέκτονα Μάικ να φεύγει από το παλιό του διαμέρισμα μαζί με τον σκύλο του και να μετακομίζει στο σπίτι της συντρόφου του Νικόλ με τα παιδιά της.

Πηγή iefimerida.gr

Προηγούμενες

Τα χριστουγεννιάτικα νέα των ΕΛΤΑ…

Ενδοδαπέδια θέρμανση, στη Μινωική Κρήτη

Επόμενη

Σχολιάστε