Ένας παιδότοπος…Αγάπης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου!

|

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Φιόγκος Αγάπης, συνεχίζει να χαρίζει στα παιδιά χαμόγελα, ελπίδα και βέβαια αγάπη!

Άλλος ένας παιδότοπος και χώρος θηλασμού, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε από το Σωματείο, αυτή τη φορά στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, με σκοπό να κάνει τη παραμονή των παιδιών στη κλινική ευχάριστη, μέχρι την αποθεραπεία τους.

φιόγκος

Μια δωρεά που, σύμφωνα με την πρόεδρο του Σωματείου κ. Έφη Καλαϊτζάκη, “λόγω συνθηκών καθυστέρησε να δοθεί στα παιδάκια που νοσηλεύονται στη κλινική, παρόλα αυτά όμως με απαράμιλλο το αίσθημα της ευθύνης και της υπόσχεσης προς αυτά, καταφέραμε να καλύψουμε την ανάγκη δημιουργίας του χώρου αυτού στη Παιδιατρική Κλινική, διαμορφώνοντας ένα πραγματικό παιδότοπο που τα παιδιά, οι γονείς αλλά και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θα απολαμβάνουν”.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου, πρόκειται για ένα χώρο γεμάτο χρώματα, φως, παιχνίδια, πολλή αγάπη και θετική ενέργεια από όλα τα μέλη του συλλόγου, που βοήθησαν να ολοκληρωθεί το έργο.

“Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι, συνετέλεσαν στη προσπάθεια αυτή εθελοντικά και όλοι μαζί λίθο προς λίθο φτάσαμε σήμερα να παραδίδουμε άλλη μια δωρεά για τους μικρούς μας ήρωες. Υπόσχεση μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε κάθε ανάγκη που θα κάνει το κόσμο μας πιο όμορφο, δίνοντας ένα τρανταχτό παράδειγμα ότι είμαστε μια κοινωνία που είναι παραγωγική ακομα και στα δύσκολα. Διατηρώντας στην κορφή της πυραμίδας την υγεία των παιδιών μας, ψυχική και σωματική”.

Προηγούμενες

Παιδί και ασφάλεια στο δρόμο

Η νέα ΚΥΑ για τις περιοχές σε “βαθύ κόκκινο”

Επόμενη

Σχολιάστε