Ντομάτες γεμιστές με κριθαράκι, αμύγδαλα και δυόσμο

|

Ανάλαφρο φαγητό με τη φρεσκάδα της ντομάτας, το χορταστικό μανεστράκι και το άρωμα του δυόσμου. Η φέτα είναι προαιρετική για όσους θέλουν να δώσουν έξτρα γεύση.

ΥΛΙΚΑ
8 μέτρια ντομάτες, πλυμμένες
200 γρ. κριθαράκι
600 ml ζωμό κότας ή λαχανικών, καυτό
50 ml ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για το άλειμμα του ταψιού
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
100 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
½ φλιτζ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα και χοντροσπασμένα
¼ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη (προαιρετικά)
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για την εκτέλεση εδώ

Προηγούμενες

6 λόγοι για να πούμε “ναι” στη νηστεία!

Εγκλεισμός και τηλεκπαίδευση, οι συνέπειες στο οπτικό σύστημα των παιδιών

Επόμενη

Σχολιάστε