Κουκκίδα-Dot, ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης για μικρούς και μεγάλους!

|

 Κουκκίδα-Dot, ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης για μικρούς και μεγάλους!

Τα τελευταία χρόνια, ακόμη και σε μικρές επαρχιακές πολεις, τα παιδιά μας έχουν πλέον τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, όπως θεατρικό εργαστήρι, μουσικοκινητική, παιδικό ιχνογράφημα, φωτογραφία και τόσα άλλα!

Ένας τέτοιος χώρος που φιλοξενεί πραγματικά ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, είναι η Κουκκίδα Dot, στις Μοίρες, με υπεύθυνη την Ιφιγένεια Γρινιαράκη, παιδαγωγό – εμψυχώτρια – θεραπεύτρια τέχνης και μουσικό,  με 10 χρόνια προϋπηρεσία στον χώρο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο χώρο δημιουργικής έκφρασης, που δημιουργήθηκε το 2019 και από τότε αποτελεί αγαπημένο στέκι για μικρούς και μεγάλους!

Στην Κουκκίδα Dot, πραγματοποιούνται εργαστήρια φωτογραφίας, ζωγραφικής, θεάτρου, χορού, art therapy, σεμινάρια, παραστάσεις, για εφήβους και ενήλικες.

Τα παιδιά από 2 ετών και πάνω, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα μουσικό-κινητικής, θεατρικό εργαστήρι, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική, μαθήματα παιδικού ιχνογραφήματος.

Επίσης στον άριστα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο της Κουκκίδα Dot, προβάλλονται παιδικές παραστάσεις, παραστάσεις ενηλίκων, εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία, σεμινάρια και τέλος παιδικά πάρτι όλων των ηλικιών.

Η Ιφιγένεια Γρινιαράκη, με τους έμπειρους και πολύτιμους συνεργάτες της, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς και συγγραφείς, βάζουν στη ζωή μας, τη μαγεία της τέχνης!

Κουκκίδα Dot

Υπεύθυνη: Ιφιγένεια Γρινιαράκη

Διεύθυνση: Γεωργίου Πετράκη, Μοίρες

Τηλ. 28920 23018-6980 141874


Πρόγραμμα Κουκκίδα-Dot

 

 

Προηγούμενες

Σχολικός περίπατος!

Οι σταφιδολιές της Κρήτης

Επόμενη

Σχολιάστε