Κατάστημα παιδικών ρούχων Snoopy: 29 χρόνια ντύνει τους πρωταγωνιστές της ζωής μας!

|

Κατάστημα παιδικών ρούχων Snoopy, στο Τυμπάκι: 29 χρόνια ντύνει τους πρωταγωνιστές της ζωής μας!

Η αγορά ρούχων για τα παιδιά μας, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, για εμάς τις μαμάδες! Αναζητάμε την ποιότητα, την άνεση και το στυλ, σε συνδυασμό πάντα με την καλύτερη τιμή!

Στην περιοχή μας ένα κατάστημα που ξεχωρίζει, ντύνοντας τα παιδιά μας με τα πιο κομψά, άνετα και ποιοτικά ρούχα, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, αλλά και τιμών, είναι το Snoopy, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Τυμπακίου!

Η ιστορία του Snoopy ξεκίνησε το 1993. Σ΄ένα χώρο καλαίσθητο, με την προσωπική σφραγίδα της ιδιοκτήτριας Ελένης Σουρανάκη, η κομψότητα, η ποιότητα, και η προσιτή πολυτέλεια, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συλλογές ρούχων, οι οποίες απευθύνονται σε βρέφη, παιδιά και εφήβους!

Όπως τονίζει η κ. Σουρανάκη, το κατάστημα Snoopy, έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα  χρόνια και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μαμάδων και παιδιών, ενώ εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του και το e-shop Snoopykids.gr.

Tο κατάστημα Snoopy συνεργάζεται με Ελληνικές εταιρείες και ξεχωρίζει για τα ποιοτικά του ρούχα, αλλά και για τις προσιτές τιμές του! 

Εντυπωσιακές συλλογές ρούχων από γνωστές εταιρίες, όπως: Mayoral,  NEK, ΕΒΙΤΑ-HASHTAG, JOYCE, SPRINT, FUNKY, Abel and lula, la christine, Baby bloom, Baby walker (παπουτσάκια), που απευθύνονται σε ηλικίες από 0-12 μηνών, 6-24 μηνών, 2-9 ετών και 10-18 ετών για αγόρια και κορίτσια!

Μοντέρνα χρώματα και πρωτότυπα σχέδια, με υφάσματα φιλικά προς το περιβάλλον, απλά και άνετα ρούχα για τους μικρούς fashionistas.

Υπέροχη και μοναδική είναι και η Συλλογή βαπτιστικών που θα βρείτε στο Snoopy

Ρούχα που ξεχωρίζουν για την κομψότητα και την ιδιαίτερη αισθητική τους, για την πιο σημαντική στιγμή του κάθε παιδιού! Στο τμήμα βάπτισης θα βρείτε ότι χρειάζεται για εκείνη τη μέρα, ρούχα, λαμπάδες και κουτιά σε εκπληκτικά σχέδια!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναζητήσουμε τα πιο στυλάτα ρούχα για τα παιδιά μας και δεν χρειάζεται να πάμε μακριά…

e- shop Snoopykids

Snoopy

Ελένη Σουρανάκη,

Τυμπάκι, Ηρακλείου

Τηλέφωνα: 2892 051761- 6936806601

FB Snoopy_παιδικά_βαφτιστικά

instagram SNOOPY_PAIDIKA_VAPTISTIKA

Προηγούμενες

Αϊτή: Η πρώτη χώρα που αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση!

Καριόκα, ένα κέρασμα σκέτη απόλαυση!

Επόμενη

Σχολιάστε