Ιδέες για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας…δωρεάν!

|

Το διαδίκτυο μπορεί για κάποιους να είναι απλά ένας τρόπος για να περνά η ώρα, αλλά αν το αξιοποιήσουμε σωστά τότε μπορούμε να αποκομίσουμε πολλαπλά οφέλη. Τι θα λέγατε με την ευκαιρία της νέας χρονιάς να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες μας και μάλιστα εντελώς δωρεάν; Θέλετε να φρεσκάρετε τα αγγλικά σας ή να ξεκινήσετε μια νέα γλώσσα; Σας αρέσει η ζωγραφική ή μήπως προτιμάτε το πλέξιμο;

Duolingo   Ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένο site για να μάθετε μια ξένη γλώσσα, ή να φρεσκάρετε αυτές που ήδη ξέρετε, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά, ρώσικα, τούρκικα, σουηδικά, δανέζικα, εσπεράντο, ενώ νέες γλώσσες προστίθενται συνεχώς.

Drawspace Αν σας αρέσει η ζωγραφική και θέλετε να εξασκηθείτε σε νέες τεχνικές, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τα online και δωρεάν μαθήματα στο drawspace.

Knitting Πλέξιμο βήμα-βήμα, με οδηγίες, βίντεο και φωτογραφίες.

Στις μέρες μας το πλέξιμο δεν είναι μόνο για γιαγιάδες. Το να φτιάχνεις το δικό σου ή των παιδιών σου, πλεκτό κασκόλ ή σκουφί είναι κάτι που προσδίδει άλλη αξία στο αντικείμενο και σίγουρα δεν θα θέλεις να το πετάξεις μόλις το βαρεθείς ή όταν αλλάξει η μόδα.

 

 

 

 

Προηγούμενες

Τι περιμένουμε από το 2021;

Στις 11 Ιανουαρίου, οι μαθητές επιστρέφουν στα σχολεία!

Επόμενη

Σχολιάστε