Εξαμελής οικογένεια εμπνέεται από το lockdown και γίνεται viral!

|

Μια εξαμελής οικογένεια έχει γίνει viral!  Εμπνέυστηκε από το lockdown και διασκεύασε το διάσημο τραγούδι “Total Eclipse of the Heart”.

Ο Δρ Ben Marsh, η σύζυγός του Danielle και τα τέσσερα παιδιά τους, Alfie, Thomas, Ella και Tess, από το Faversham, στο Κεντ, μοιράστηκαν την δική τους εκδοχή για το κλασικό τραγούδι της Bonnie Tyler. Το τραγούδι, με την ονομασία «Totally Fixed Where We Are», έκτοτε έχει συγκεντρώσει περίπου 2 εκ  προβολές.

Η οικογένεια τραγουδάει “κολλημένοι με τα τέσσερα παιδιά στο σπίτι μέχρι τουλάχιστον τις 8 Μαρτίου και περιμένουμε να δούμε τον αντίκτυπο των εμβολίων αλλά και των μεταλλάξεων του κορονοϊού. Ελπίζουμε να υπάρξει αλλαγή σύντομα”. Οι στίχοι έχουν αλλάξει εντελώς και αφορούν τις δυσκολίες της διαβίωσης μέσα στο σπίτι λόγω της καραντίνας. “Μεγαλώσαμε πολύ σε ύψος αλλά δεν έχουμε τρόπο να το μετρήσουμε. Και αν δείτε ότι τα ρούχα μας έχουν στενέψει, είναι γιατί τρώμε περισσότερο από ποτέ. Όλες οι οθόνες πρέπει να βλάπτουν την όραση μας γιατί είμαστε μπροστά όλη την ημέρα. Μαζί κάποια στιγμή μειώναμε τις ώρες που ήμασταν Online, τώρα έχουμε ανοιχτό το Xbox One όλη την ημέρα”.

Ένα άκρως χιουμοριστικό αλλά ταυτόχρονα συγκινητικό βίντεο από μια οικογένεια στην Μεγάλη Βρετανία γροθιά στο στομάχι για όλα όσα μας συμβαίνουν.

Δείτε το

Προηγούμενες

Ο σημαντικός ρόλος του πατέρα…

Βασίλης Γιασλακιώτης, dretta …για το νέο cd!

Επόμενη

Σχολιάστε