Μια μαγική ιστορία από τα ΕΛΤΑ!

|

Αναμνηστικά γραμματόσημα

Με μια Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων, γιορτάζουν τα φετινά Χριστούγεννα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και μας διηγούνται μία γλυκιά χριστουγεννιάτικη ιστορία!

Τα χριστουγεννιάτικα αυτά γραμματόσημα, είναι μοναδικά, γιορτινά και μαγικά και στέλνουν παντού το μήνυμα ότι τελικά όλοι, με χαμόγελο και θετική σκέψη, μπορούν να γίνουν βοηθοί του Αϊ Βασίλη!

Η νύχτα των Χριστουγέννων απλώνει ξανά τη μαγεία της σε όλη την πλάση και το ταξίδι του καλοκάγαθου Αϊ-Βασίλη ξεκινά. Ο σκύλος και η γάτα γνωρίζουν καλά το μυστικό της Άγιας Νύχτας και η πιο γλυκιά ιστορία ξεκινά. Μήτε νιαούρισμα μήτε γάβγισμα πρέπει να ακουστεί. Το μυστικό πρέπει να μείνει καλά φυλαγμένο. Το επόμενο πρωί οι χαρούμενες φωνές των παιδιών θα γεμίσουν το σπίτι, καθώς θα ανακαλύπτουν το δαγκωμένο μπισκότο στο πιάτο, το μισογεμάτο ποτήρι με το γάλα και τα πολυπόθητα δώρα κάτω από το στολισμένο δέντρο. Μαζί με τα παιδιά, δυο μουσούδες θα γελούν συνωμοτικά κάτω από τα μουστάκια τους γουργουρίζοντας από χαρά και αγάπη.

Μία μαγική ιστορία που μας γυρίζει στα ανέμελα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων, με εικόνες γνώριμες από το παρελθόν της ξεγνοιασιάς και της αγνότητας.

Η αγάπη είναι αόρατη και ταξιδεύει παντού

Γιατί, στην πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τα Χριστούγεννα καθώς το νόημα και η μαγεία τους παραμένουν ίδια.
Ακόμα και μέσα στο σπίτι μας…
Ακόμα και με λιγότερους αγαπημένους ανθρώπους κοντά μας…
Η φετινή σειρά των χριστουγεννιάτικων γραμματοσήμων σας καλεί να στείλετε σε όλους τους αγαπημένους σας, την ελπίδα, την αγάπη, και την πίστη σας ότι όλα θα γίνουν σύντομα καλύτερα, ότι όλα θα γίνουν όπως παλιά..

Προηγούμενες

Ένα μύθο θα σας πω… στα Γκρίκο, Κάτω Ιταλία

Οικονομικοί τρόποι θέρμανσης του σπιτιού

Επόμενη

Σχολιάστε