Εκδηλώσεις για παιδιά, από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

|

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει νέα σειρά online εκδηλώσεων για παιδιά κι εφήβους. Συναντήσεις με συγγραφείς, αφηγήσεις παραμυθιών, καλλιτεχνικά εργαστήρια και δημιουργικές δραστηριότητες σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους, μουσεία, πολιτιστικούς οργανισμούς και διακεκριμένους επαγγελματίες, είναι μόνο μερικά απ’ όσα παρουσιάζονται κάθε μήνα.

Οι προγραμματισμένες για τον Απρίλιο 2021 εκδηλώσεις είναι:

11/4, 12:00 | Το Μαγικό Τετράδιο: Ελλάδα – Αφήγηση παραμυθιού με την ηθοποιό Ελένη Δαφνή

Το μαγικό τετράδιο της ηθοποιού Ελένης Δαφνή λατρεύει τις περιπλανήσεις… Μετά από ένα ταξίδι τεσσάρων μηνών, στην χώρα μας επιστρέφει και ένα παραμύθι ελληνικό μας παρουσιάζει με κέφι! Θράκη λοιπόν τώρα μας πάει, «Την χελώνα και το ρεβιθάκι» μας σιγοτραγουδάει… Το μόνο που χρειάζεται είναι στεντόρεια φωνή για να τραγουδήσετε μια
μελωδία μαγική!

18/4, 12:00 | Υποδεχόμαστε το Πάσχα – Καλλιτεχνικό εργαστήριο με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Παρέα με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης προετοιμαζόμαστε για το φετινό Πάσχα με ένα πρωτότυπο εργαστήρι κατασκευών. Με υλικά απλά, που όλοι έχουμε στο σπίτι μας -μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, λευκό χαρτί ακουαρέλας, χαρτιά χρωματιστά, κόλλα, ψαλίδι, ρολό από χαρτί υγείας ή κομμάτι από χαρτόκουτα- κατασκευάζουμε πολύχρωμες βάσεις για πασχαλινά αυγά. Με οδηγό την φαντασία και όχημα την δημιουργία, υποδεχόμαστε το Πάσχα!

Παρακολούθηση με απαραίτητη κράτηση θέσης. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται online μέσω Zoom.

Πληροφορίες και κρατήσεις

Προηγούμενες

Η βιωσιμότητα για το μέλλον μας

Παίζουμε ένα επιτραπέζιο;

Επόμενη

Σχολιάστε