“Αναζητώντας το 1821”, διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων

|

«Αναζητώντας το 1821», ονομάζεται το διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων, παρατηρητικότητας και μνήμης, για παιδιά 8-14 ετών, που διοργανώνουν οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Σκοπός αυτής της δράσης είναι η γνωριμία και η αποτύπωση μορφών, εικόνων και άλλων στοιχείων της συγκεκριμένης περιόδου, όπως παρουσιάζονται στη λογοτεχνία, στην ποίηση, στη ζωγραφική, στο δημοτικό τραγούδι κ.λπ.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, κρυπτόλεξα, αναζήτηση σε ηλεκτρονικές πηγές συνδυάζοντας γνώσεις, γνωριμία με τις συλλογές των βιβλιοθηκών, ψυχαγωγία και αναδεικνύοντας τη «χαρά του παιχνιδιού».

To παιχνίδι ξεκινά εδώ

Όροι παιχνιδιού:
Οι σωστές απαντήσεις θα ανακοινωθούν μετά την λήξη του παιχνιδιού και θα αναρτηθούν στη σελίδα της Βιβλιοθήκης στο FB και στις αρχικές σελίδες των βιβλιοθηκών: Βιβλιοθήκη Αγ. Ι. Ρέντη rentislib.openabekt.gr, Βιβλιοθήκη Νίκαιας nikaialib.openabekt.gr

Όσοι απαντήσουν σωστά, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για την ανάδειξη εξι (6) νικητών που θα κερδίσουν από ένα δώρο. Οι τελικοί νικητές θα ειδοποιηθούν με email είτε τηλεφωνικά για την παραλαβή των δώρων τους, τα οποία θα είναι βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια.

Διάρκεια: 18/3/2021 – 10/4/2021

Πηγή

Προηγούμενες

Εγκλεισμός και τηλεκπαίδευση, οι συνέπειες στο οπτικό σύστημα των παιδιών

Διαγωνισμός ζωγραφικής από τα ΕΛΤΑ

Επόμενη

Σχολιάστε